Η κοινωνική πολιτική ανάμεσα σε κράτος και αγορά: κριτική επισκόπηση της ελληνικής βιβλιογραφίας - Καζάκος, Πάνος; Μπουρίκος, Δημήτρης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]