Αντώνη Μακρυδημήτρη, Κράτος καί Κοινωνία των Πολιτών. Ελευθερία καί κοινωνική δικαιοσύνη, (Πρόλογοι: Δημήτρη Δη- μητράκου και Νίκου Μουζέλη), Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις, Αθήνα 2002, 263 σελ. - Παπαρρηγόπουλος, Ξενοφών Ι. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]