Για το κομματικό σύστημα στη Μεταπολίτευση: Κριτικό σημείωμα - Ζαφειρόπουλος, Κώστας; Μαραντζίδης, Νίκος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]