Κοσμάς Ψυχοπαίδης, Κανόνες και αντινομίες στην πολιτική, εκδόσεις Πόλις, Αθήνα 1999, 670 σελ. - Δημητρίου, Στέφανος; Μπάλιας, Στάθης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]