Γ. Γ. Βαληνάκης - K. Ε. Μπότσιου, Διεθνείς σχέσεις και στρατηγική στην πυρηνική εποχή - Χατζηβασιλείου, Ευάνθης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]