Bertrand Badie, Κουλτούρα και Πολιτική, Αθήνα, εκδ. Πατάκη - σειρά Επικοινωνία και Κουλτούρα (πρόλογος-μετάφραση Στάθης Μπάλιας), 1995, 219 σελ - Δεμερτζής, Νίκος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.