Θάνος Βερέμης , Εθνική ταυτότητα και Εθνικισμός στη Νεότερη Ελλάδα, ΜΙΕΤ, Αθήνα 1997. Νίκος Δεμερτζής, Ο λόγος τον Εθνικισμού: αμφίσημο σημασιολογικό πεδίο και σύγχρονες τάσεις, Σάκκουλας, 1996. - Λυριντζής, Χρήστος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.