Δημήτρης Χαραλάμπης, Δημοκρατία καί παγκοσμιοποίηση. Η έννοια τον ανθρώπου στη νεωτερικότητα: Πραγματική αφαίρεση καί ορθός λόγος, Ίδρυμα Σάκη Καράγιωργα, Αθήνα 1998 - Δεμερτζής, Νίκος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.