ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Η αναθεώρηση τον Συντάγματος: Συνολικό σχέδιο για την Ελλάδα του 21ου αιώνα, Συναινετική αναθεώρηση II, Εκδ. Αντ. Ν. Σάκκουλα, Αθήνα 1998. I. Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, Η Ελλάδα μπροστά στο 2000, Ένα Νέο Συνταγματικό Πλαίσιο, Εκδ. Αντ. Ν. Σάκκουλα, Αθήνα 1998. - Μακρυδημήτρης, Αντώνης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.