Ιωάννα Τσιβάκου, Υπό το βλέμμα του παρατηρητή: Περιγραφή και σχεδίαση κοινωνικών οργανώσεων, Θεμέλιο, Αθήνα 1997, 243 σελ. - Καλλίνικος, Ιωάννης Γ. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.