Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών Διοτίμα , Το φύλο των δικαιωμάτων. Εξουσία, γυναίκες και ιδιότητα του πολίτη, Νεφέλη, Αθήνα 1999,565 σελ. - Σπουρδαλάκης, Μιχάλης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.