Περί του βίου και των σχέσεων των κρατών: Νίκος Λιούσης - Σωτήρης Ντάλης (εισαγωγή-επιμέλεια), Οι διεθνείς σχέσεις στη μεταψυχροπολεμική εποχή: Απ’ τη γεωπολιτική στη γεωοικονομία και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα, εκδ. Παπαζήση, Αθήνα 1999, 630 σελ. - Καπετανγιάννης, Βασίλης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.