ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΒΕΪΚΟΣ, Ο κόσμος σε διασπορά. Έθνη καί Οικουμένη, Ελληνικά Γράμματα, Αθήνα 1995, 68 σελ. - Ρήγος, Άλκης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]