Α.-Ι. Λ. ΜΕΤΑΞΑΣ, Προεισαγωγικά για τον πολιτικό λόγο: Δεκατέσσερα μαθήματα για το στυλ, Αθήνα-Κομοτηνή, εκδ. Αντ. Ν. Σάκκουλα,1995. - Λαγόπουλος, Α.-Φ. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]