Η πρόσληψη και η αντιμετώπιση του «Άλλου» στη σημερινή Ελλάδα - Βούλγαρης, Γ.; Δώδος, Δ.; Καφετζής, Π.; Λυριντζής, X.; Μιχαλοπούλου, Κ.; Νικολακόπουλος, Η.; Σπουρδαλάκης, Μ.; Τσουκαλάς, Κ. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά