Οι μετατοπίσεις ψηφοφόρων και η κομματική πειθαρχία στις επαναληπτικές εκλογές της Β ' περιφέρειας Αθηνών - Χατζηπαντελής, Θόδωρος; Ζαφειρόπουλος, Κώστας (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά