Η «Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης» στο διαδίκτυο: Προκλήσεις, δυνατότητες, απαιτήσεις και προοπτικές. - Καραγιάννης, Γιάννης; Καβουλάκος, Κάρολος; Τσακίρης, Θανάσης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2018)
Δεν υπάρχει περίληψη