Από τη φιλοσοφία στην πολιτική και την παιδεία. Στη σκέψη του Κορνήλιου Καστοριάδη - Κουμανταράκη, Άννα (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2022)
Για το βιβλίο: Από τη φιλοσοφία στην πολιτική και την παιδεία. Στη σκέψη του Κορνήλιου Καστοριάδη Σωτήρης Φουρνάρος, εκδόσεις Σμίλη, Αθήνα 2015, 320 σελ.