Σαντάλ Μουφ, 2024. Προς μια πράσινη δημοκρατική επανάσταση: Ο αριστερός λαϊκισμός και η δύναμη των συναισθημάτων - Χατζηγιαννάκης, Ορέστης (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2025)
Σαντάλ Μουφ, 2024. Προς μια πράσινη δημοκρατική επανάσταση: Ο αριστερός λαϊκισμός και η δύναμη των συναισθημάτων μτφρ. Αντώνης Γαλανόπουλος Αθήνα: Εκκρεμές