Για τον επιστημονικό τόμο: Αρανίτου, Βάλια, Βασιλική Γεωργιάδου, και Μάνος Τσατσάνης, επιμ. 2022. Η εκλογική συμπεριφορά των Ελλήνων. Ανάμεσα στα Μνημόνια και την Πανδημία: Στάσεις, αντιλήψεις, στοιχίσεις και αποστοιχίσεις - Κόρδας, Γιώργος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2025)
Για τον επιστημονικό τόμο: Αρανίτου, Βάλια, Βασιλική Γεωργιάδου, και Μάνος Τσατσάνης, επιμ. 2022. Η εκλογική συμπεριφορά των Ελλήνων. Ανάμεσα στα Μνημόνια και την Πανδημία: Στάσεις, αντιλήψεις, στοιχίσεις και αποστοιχίσεις. Αθήνα: Gutenberg.