Eιδικό Τεύχος: Πρακτικά Προγράμματος «Oργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης: Τάσεις και Προοπτικές» - Αγαλιανού Ολυμπία (ΥΣΠΛΗΓΞ: Επιστημονικό Περιοδικό Φυσικής Αγωγής, 2021)
Eιδικό Τεύχος: Πρακτικά Προγράμματος «Oργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης: Τάσεις και Προοπτικές»