«Το αθλητικό ιδεώδες στην ποίηση: ταύτιση κάλλους και αγαθού» - Τριπόδης Νικόλαος (ΥΣΠΛΗΓΞ: Επιστημονικό Περιοδικό Φυσικής Αγωγής, 2021)
Eιδικό Τεύχος: Πρακτικά Προγράμματος «Το αθλητικό ιδεώδες στην ποίηση: ταύτιση κάλλους και αγαθού»