Η γένεση της ελληνικής ιστοριογραφίας, ο Κωνσταντίνος Παπαρηγόπουλος και μία σύγκριση της ’’Ιστορίας του ελληνικού έθνους’’ με τη ’’Μεγάλη ιστορία της Ελλάδας’’ του Γιάννη Κορδάτου - Πλουμίδης Σπύρος (Peri Istorias, 2020)
Δεν διατίθεται περίληψη