Νικόλαος Πίκκολος (1792-1865), ο πρώτος καθηγητής της φιλοσοφίας στην Ιόνιο Ακαδημία και μεταφραστής του Decartes(1824) Η πολυτάραχη δράση και το έργο του - Μπενάκης Λίνος Γ. (Peri Istorias, 2020)
Δε διατίθεται περίληψη