Στοιχεία για τη δημώδη ελληνική την εποχή της Βενετοκρατίας: η μαρτυρία των κερκυραϊκών μαθηματαρίων του 18ου αιώνα - Καραντζόλα Ελένη; Τζιβάρα Παναγιώτα; Παπαϊωάννου Αναστάσιος (Peri Istorias, 2020)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available