Το διαζύγιο σε Ανατολή και Δύση: Μερικές παρατηρήσεις γύρω από το διαζύγιο στην Κέρκυρα και στις οθωμανοκρατούμενες περιοχές (17ος-19ος αι.). - Μητουλάκης Δημήτρης (Peri Istorias, 2020)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available