Η συμμετοχή των γυναικών στην οικονομική ζωή της Κέρκυρας (16ος-19ος αιώνας) - Κοντουδάκη Ελλάδα; Κωνσταντινίδη Μαρία; Πιλίλη Καλλιόπη (Peri Istorias, 2020)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available