Παρουσίαση νέων βιβλίων - Επιτροπή Συντακτική (Peri Istorias, 2020)
Βιβλιοπαρουσιάσεις. Μαρία Μελέντη: «Οι εκδόσεις Έψιλον: παρουσία δέκα χρόνων στην Κέρκυρα», Νίκος Ε. Καραπιδάκης: «Γεώργιος Ι. Ράλλης - Αντώνης Μακρυδημήτρης, η πολιτική τέχνη στην Ελλάδα: οι τρεις Κερκυραίοι προθυπουργοί, Εκδόσεις Έψιλον, Αθήνα 2000, σελ.65», Μαρία Μελέντη: «Στέφανος Δ. Σγούρος, Η Υδατογραφία, εκδόσεις Έψιλον, Αθήνα 1995, σελ 83», Στάθης Μπίρταχας: «Ελληνική Παρουσία στην Κάτω Ιταλία και Σικελία, Πρακτικά Διεθνούς Συμποσίου, Κέρκυρα, 29-31 Οκτωβρίου 1998, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας - Εκδόσεις Απόστροφος, επιμέλεια Θεόδωρος Γ. Παππάς, Κέρκυρα 2000, σελ 335», Γεράσιμος Γ. Παγκράτης: «Κέρκυρα, εγχειρίδιο Τοπικής Ιστορίας. Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων - Παιδαγωγικό Ινστιτούτο - Δήμος Κερκυραίων, επιμέλεια Θεόδωρος Γ. Παππας, Αθήνα 2000, σελ 341»