Εκτιμήσεις για τα νησιά του Ιονίου κατά την περίοδο της Ρώσικης παρουσίας μέσα από επίσημες γαλλικές μαρτυρίες - Ανωγιάτης - Pelé Δημήτριος (Peri Istorias, 2020)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available