Η «συνομιλία» των ιερών σωμάτων στη ζωγραφική των Ιονίων νήσων το 18ο αιώνα: οι «συντροφιές» των Αγίων της τοπικής λατρείας - Μελέντη Μαρία (Peri Istorias, 2020)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available