Πραγματικότητες της Κέρκυρας του Πολέμου και της Κατοχής ((1940-1944) μέσα από τα αρχεία του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου. Μια πρώτη προσέγγιση - Κατσίκας, Στέφανος; Πλουμίδης, Σπύρος; Σκλαβενίτης, Σπύρος; Τριάντου, Αφροδίτη (Peri Istorias, 2020)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available