Παιδοπόλεις και περίθαλψη. Ιστορικοδημογραφική αποτύπωση του βιβλίου νοσηλείας των ετών 1950-1954 της Παιδόπολης Ζηρού Πρέβεζας. - Αγάθος, Στέφανος (Peri Istorias, 2020)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available