Συνοπτική δημογραφική αποτύπωση του πληθυσμού της Ιθάκης κατά τα τέλη του 19ου αιώνα. - Αθανασοπούλου, Ιωάννα; Ανωγιάτης-Pelé, Δημήτριος (Peri Istorias, 2020)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available