Προσθήκες στο λεξικό των Ελλήνων Ζωγράφων μετά την Άλωση (1450-1830)- Ζωγράφοι εικόνων και ζωγραφική τέχνη στην Κέρκυρα, στις αρχές του 19ου αιώνα - Μελέντη, Μαρία (Peri Istorias, 2020)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available