Στα χνάρια ενός «υποψήφιου Βησσαρίωνα» ή θρησκευτικές και πολιτικές ζυμώσεις στη Ρώμη και στη Βενετία στα χρόνια του Μελέτιου Τυπάλδου - Μπίρταχας, Στάθης (Peri Istorias, 2020)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available