Η «όψιμος σπορά» και τα ειρηνικά έργα. Τα Δεκεμβριανά και ο εμφύλιος στη σκηνή του εμπορικού θεάτρου (1945-1949) - Μουρατίδης, Παρασκευάς (Peri Istorias, 2020)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available