Προσπάθεια προσέγγισης της αλληλογραφίας του μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιωάννη Απόκαυκου. Μια ένδειξη του δικτύου του - Σκλαβενίτης, Σπύρος (Peri Istorias, 2020)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available