(untitled) (Ενημερωτικό Δελτίο, 2008)
Συνέδριο: Ο πλούτος της θάλασσας. Ο πλούτος από τη θάλασσα Ημερίδα: Η Γαλλική Επανάσταση και η Μεσόγειος Επιστημονική Συνάντηση: Κοινότητες και Επανάσταση στη Σάμο 1800-1830 Συμπόσιο: Lumières et Religion Διεθνές Συνέδριο: Θέατρο και θεατρικές σπουδές στο κατώφλι του 21ου αι. Συνέδριο: Transferts culturels et historiographie de l’Antiquité