(untitled) (Ενημερωτικό Δελτίο, 2012)
Σεμινάρια, σ. 84. Τα Σεμινάρια του ΙΝΕ, σ. 84. Τα Σεμινάρια της Ερμούπολης, σ. 85. Επιστημονική συνάντηση: Δουλεύοντας στα τοπικά αρχεία, σ. 86. Τα Σεμινάρια της Ελληνικής Οικονομικής Ιστορίας, σ. 87.