ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΕ (Ενημερωτικό Δελτίο, 2012)
Εκδηλώσεις και δραστηριότητες του ΙΝΕ, σ. 68. Αρχείο της οικογένειας Περούλη στη Βενετία, σ. 69. Αποστολή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, σ. 71. Επίσκεψη εργασίας στη Ρωσία, σ. 72. Επιστημονική συνάντηση: Νίκος Γ. Σβορώνος, Πάνος Γ. Ροντογιάννης, σ. 73. Ετήσια Διάλεξη Κ.Θ. Δημαρά, 2011, σ. 76. Συνέδριο: Η ποιητική του τοπίου, σ. 77.