ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΝΕ (Ενημερωτικό Δελτίο, 2009)
Η απονομή του επάθλου της Πριγκίπισσας ΜαρίναςΕτήσια Διάλεξη Κ.Θ. Δημαρά, 2004Διεθνές Συνέδριο: Ουτοπικές θεωρίες και κοινωνικά κινήματα στην ΕυρώπηΠαγκοσμιοποίηση και διαφορά: διάδοση των επιστημών και της τεχνολογίας στην ιστορία της ανθρωπότητας