ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Ενημερωτικό Δελτίο, 2012)
Διδασκαλία και κατάρτιση, σ. 88. Μεταπτυχιακά μαθήματα, σ. 88. Προπτυχιακά σεμινάρια, σ. 90. Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, σ. 90. Σεμινάρια σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, σ. 90.