ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΝΕ (Ενημερωτικό Δελτίο, 2009)
Η Εγκυκλοπαίδεια του Ελληνικού Τύπου, 1784-1996Τράπεζα Δεδομένων Ελλήνων Ζωγράφων (1450-1830) Ξέστρον, Παραδοσιακές τεχνικές και επαγγέλματαΤεχνίτες και Επαγγέλματα του Ξύλου στο Αιγαίο, τη Θράκη και την ΚύπροΤεκμηρίωση της βιομηχανικής κληρονομιάς στο ΑιγαίοΙστορία του βιβλίουΕρευνητικά και Εφαρμοσμένα έργα για τη Μάνη, 2000-2001Οι Λειτουργοί της Ανώτατης, της Μέσης και της Δημοτικής Εκπαίδευσης (19ος αι.)