Για νά γνωρίσουμε καλλίτερα τά υποπροϊόντα σφαγείων της χώρας μας πού άρχισαν νά χρησιμοποιούνται στή διατροφή τών ζώων


Λ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Abstract

Δεν διατίθεται περίληψη.

Article Details
  • Section
  • Other contents
Downloads
Download data is not yet available.
References
Borgioli Ε. (1975): Nutr. Aliment Animali, Ed. Agricola, Bologna.
Caselli R. (1972): Encil. Tecnol. Aliment. Animale, Edagricole, Bologna.
Dumonteil M. (1966): Technologie Aliments Bétail, Vigot Frères, Paris.
Ευσταθίου Λ. (1967): Έπί της ποιότητος τών ζωωτροφών έν Ελλάδι. ΔΕΚΕ, 3, 182 - 188.
Ευσταθίου Λ. (1968): Ή όξύτης τών ζωωτροφών. Έπιθ. Πτην. Επιστήμης 3, 25 28.
Ευσταθίου Λ. (1973): Χρησιμοποίηση υποπροϊόντων στην διατροφή παραγοογικών ζώων. Πτηνοτρ. Δελτίο, 246, 4 - 1 7 .
Ευσταθίου Λ. (1976): Αί ζωωτροφαί έν 'Ελλάδι. ΔΕΚΕ, 3, 182 - 188.
Journal Off. Commun. Europ. (1976): Direct. 23 Noem., 77/101/C.E.E.
Piccioni M. (1962): Alimenti Bestiame, 136, Ed. Agr. Bologna.
Procacci E. (1963): Caratteristiche Chim - Biologiche Mangimi, Ed. EFFEPIESSE, Milano.
Viroben G., Delort Lavai J. (1976): Ind. Aliment. Animale, 2, 13 - 29.
Όμοίως (1976).. 3, 11 - 21.
'Ομοίως (1969).. 207, 35 - 51.
Most read articles by the same author(s)