Η ΟΞΕΙΑ ΤΟΞΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ (CORNSTALK DISEASE) ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - ΤΑΡΛΑΤΖΗΣ Κ.; ΣΠΑΗΣ Α.; ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ Ν. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2018)
NO ABSTRACT AVAILABLE