ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΝ ΚΥΝΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΔΙ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΠΑΡΑΧΘΕΝΤΟΣ ΕΠΙ ΕΜΒΡΥΟΦΟΡΩΝ ΩΩΝ ΟΡΝΙΘΟΣ (AVIANISÉ) - ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ Φ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1953)
NO ABSTRACT AVAILABLE