ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΛΠΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Δ. Χ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1954)
NO ABSTRACT AVAILABLE