Η ΣΧΕΣΙΣ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ IN VITRO ΚΑΙ IN VIVO ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΝΤΟΣ ΕΚ ΚΥΝΟΣ ΠΑΣΧΟΝΤΟΣ ΕΞ ΑΝΙΑΤΟΥ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΙΑΣΕΩΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.; ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΣ Δ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1958)
NO ABSTRACT AVAILABLE