ΕΠΙ ΜΙΑΣ ΝΕΩΤΑΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΦΩΣΦΑΤΑΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΑΕΓΧΟΝ ΤΗΣ ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΕΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ; ΣΚΟΥΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1960)
NO ABSTRACT AVAILABLE