ΕΡΕΥΝΑΙ ΕΠΙ ΜΙΑΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΙΚΗΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΙΓΚΕΛΛΩΝ - ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1961)
NO ABSTRACT AVAILABLE